Over Dian

Vrolijk, energiek en vol zelfspot

Ik ben Dian Heerema, zangeres, gedragswetenschapper, zangcoach en trainer. Een bezige bij zoals je ziet, maar in mijn trainingen komen al mijn vaardigheden en interesses samen.

Zingen is mijn grote liefde. Ik zing al zolang ik me herinner. Dit doe ik nog steeds dagelijks, zowel onder de douche als op het podium met mijn band en natuurlijk als zangcoach en trainer. Door mijn studie gedragswetenschap (aan de RUG) kan ik de manier waarop mensen hun stem gebruiken nog beter plaatsen. Ik luister naar de stem en kijk naar de mens.

Tijdens mijn trainingen ervaar je al snel dat ik een enthousiast en energiek persoon ben, die met humor en de nodige zelfspot opereert. Mezelf even voor gek zetten met rare stemmetjes om een ontspannen sfeer te creëren? Ik doe het graag. Maar uiteindelijk ben ik wel heel doelgericht. Zelfs de meest starre mensen krijg ik aan het zingen en praten. Hoe? Ervaar het zelf en maak een afspraak!

Ik woon in Zwolle, waar ik mijn eigen zangstudio heb. Maar voor trainingen kom ik uiteraard op locatie in het hele land.